Το μήνυμα μας

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ

Φίλες και Φίλοι γειά σας,

Ασχολούμαι με την εκπαίδευση και την συμβουλευτική εφήβων, μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου (mentoring), για περισσότερο από 30 χρόνια. Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε ήδη από την πολυετή εκπαιδευτική δραστηριότητά μου, από το 1991, στο φροντιστήριο ΠΥΡΣΟΣ στην Βούλα, ένα εδραιωμένο φροντιστήριο στον δήμο Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης, με αναγνωρισμένη προσφορά στον χώρο της εκπαίδευσης και επιτυχίες χιλιάδων μαθητών που είχα την τύχη να γνωρίσω όλα αυτά τα χρόνια.

Το προσωπικό μου όραμα αναφορικά με την εκπαίδευση των νέων στην Ελλάδα του 21ου αιώνα με οδήγησε, μετά από αναζητήσεις πέρα από τα όρια της κλασσικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης, στην εκπαιδευτική υποστήριξη στα παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου, εκεί δηλαδή που θεμελιώνεται η προσωπικότητα κάθε νέου ανθρώπου και ξεκινά το συναρπαστικό και ατελείωτο ταξίδι της Μάθησης, μέσα από το οποίο μπορούμε τελικά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο.
Καρπός των αναζητήσεων αυτών είναι τα Διαδραστικά Κέντρα Εκπαίδευσης WISE, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη μάθηση.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά «μας» να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους στο μέγιστο, να εξελιχθούν σε οξυδερκή, υπεύθυνα και εργατικά άτομα, με αυτοπεποίθηση, ικανότητα πρωτοβουλίας και κριτική σκέψη, να γίνουν η ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.

Με πολλή εκτίμηση και σεβασμό προς την μοναδικότητα του κάθε παιδιού, καθώς και προς το αμέριστο ενδιαφέρον που τρέφει ο κάθε γονέας για το μέλλον και την σταδιοδρομία του παιδιού του, σας περιμένουμε στα Διαδραστικά Κέντρα Εκπαίδευσης WISE για να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε στενά για το μέλλον των παιδιών μας, το ΜΕΛΛΟΝ που μας ΑΝΗΚΕΙ.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γκούμας