Γυμνάσιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο χρονικό διάστημα της παραμονής στο κέντρο WiSEκαι με την καθοδήγηση του Μέντορα, το παιδί ολοκληρώνει την καθημερινή του Μελέτη, κάνοντας ταυτόχρονα και συχνές επαναλήψεις.

Με τα quiz αξιολόγησης διασφαλίζουμε ότι τα παιδιά ολοκληρώνουν με επιτυχία την μελέτη τους, χωρίς το άγχος της βαθμολογίας και σε όλα τα μαθήματα.

Ο Μέντορας και οι γονείς παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξή των παιδιών και την καθημερινή τους βελτίωση.

Για τις προαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου, έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό εξετάσεων για κάθε μάθημα, με βάση τον οποίο θα κάνει την επανάληψη της διδακτέας ύλης. Επίσης οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ακριβείς οδηγίες για τη μορφή των διαγωνισμάτων, καθώς και σε διαγωνίσματα προσομοίωσης των εξετάσεων με τις αντίστοιχες απαντήσεις τους.

wise
Α΄ Γυμνασίου

Η Α΄ Γυμνασίου είναι η τάξη που οι μαθητές έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τις υψηλές απαιτήσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πλέον οι μαθητές δεν έχουν έναν ή δύο δασκάλους για όλα τα μαθήματα, αλλά διαφορετικό καθηγητή για κάθε μάθημα. Δίνουν διαγωνίσματα σε εβδομαδιαία βάση και οι αλλαγές στην καθημερινότητά τους είναι σημαντικές. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με τα πολλά νέα μαθήματα όπως τα Αρχαία, η Βιολογία, η Οδύσσεια καθιστούν την Α΄ Γυμνασίου μία από τις πιο κομβικές τάξεις της μαθητικής τους ζωής.

Μέγιστος χρόνος παραμονής στο κέντρο WiSE: 2.5 ώρες

Β΄ Γυμνασίου

Η Β΄ Γυμνασίου είναι η τάξη που οι μαθητές πλέον έχουν εξοικειωθεί με το Γυμνάσιο. Οι απαιτήσεις από τους καθηγητές γίνονται ακόμα μεγαλύτερες αφού πέρασε η μεταβατική χρονιά της Α΄ Γυμνασίου. Σε αυτή την τάξη οι μαθητές θα διδαχτούν πιο αναλυτικά το μάθημα της Φυσικής και για πρώτη φορά θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της Χημείας..

Μέγιστος χρόνος παραμονής στο κέντρο WiSE: 2.5 ώρες

wise
wise
Γ΄ Γυμνασίου

Η Γ΄ Γυμνασίου είναι το σκαλοπάτι για το Λύκειο. Είναι η τάξη που πλέον οι μαθητές πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να μεταβούν στο λύκειο όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται.

Διδάσκονται σχεδόν τα ίδια μαθήματα με τη Β΄ Γυμνασίου με τη διαφορά ότι στα μαθήματα θετικών επιστημών οι απαιτήσεις πλέον είναι πολύ υψηλότερες και στα Αρχαία πρέπει να γνωρίζουν να κάνουν μετάφραση και πλήρη συντακτική αναγνώριση.

Μέγιστος χρόνος παραμονής στο κέντρο WiSE: 2.5 ώρες